Janicsak Veca

15 hours agoKöztudott hogy Janicsák Veca és férje Ladányi Jancsó Ábel elválnak azután hogy 2017-ben örök hűséget fogadtak egymásnak. Az egyik hozzászóló ugyanis a felvétel alapján arra következtetett hogy Janicsák Veca plasztikai műtétet végeztetett az arcán - szúrta ki a Ripost.


Janicsak Veca Hazudjunk Igazat Official Music Video Music Videos Music Video

15 hours agoA mindig türelmes Ábel most kifakadt.

. Simonka Ágnes Süveges LászlóDublőz. Akkor még kislányosan bájos volt de hamarosan igazán nőiessé formálódott stílusa. Janicsák Veca egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől de most megtörte a csendet és őszintén mesélt arról hogyan élte meg hogy többé nem lehet gyermeke hiszen el kellett távolítani a méhét.

Janicsák István Gyálon született 1953. Az első évad legmeghatározóbb énekesnője Janicsák Veca. Veca azt is elmondta milyen egészégügyi gondokkal küzdött meg.

Nagyon sok mindenről nem beszéltem. 2 days agoJanicsák Veca sokakat meglepett amikor a Glamour magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta küzdelmes két év van mögötte egészségügyi és párkapcsolati problémákkal kellett megküzdenie és ahhoz hogy visszanyerhesse önmagát a válás mellett döntött. Írónak készült novellákat verseket publikált.

Find top songs and albums by Veca Janicsák. Október 19-én Janicsák István és Nagy Mária gyermekeként. Veca titokban megküzdött komoly betegségével majd úgy döntött véget vet a házasságának amely már korábban is került hullámvölgybe.

Sokkal nyitottab szeretnék lenni nem elfojtani semmit - kezdte az énekesnő aki a válását nem akarta bővebben boncolgatni. Jól szét van műtve az arcod - írta a képhez amit IDE kattintva lehet megtekinteni. Veca és Ábel azonban már külön utakon járnak 2020-ban elváltak erről is beszélt az énekesnő a Glamour magazinnak.

Janicsák Veca énekesnő 19 cikk 0 galéria 3 videó Még több róla. Az énekesnő most beszélt először arról hogy elvált férjétől Laányi Jancsó Ábeltől. A hivatalos címkét a videoklip-pályázat megnyerésével kaptuk meg.

Listen to music by Veca Janicsák on Apple Music. 1986 óta a ZZi Labor együttes vezetője. 36 30 793 3303.

Veca Janicsák was born on October 19 1989 in Budapest Hungary. Az elmúlt napok híreire reagált a Blikknek Ladányi-Jancsó Ábel Janicsák Veca férje aki többek között azt sérelmezte hogy felesége nem tájékoztatta őt arról hogy kiáll a nyilvánosság elé illetve sérelmezte azt is hogy a történetüket reklámcélokra használja fel. Várandósága során veszélyeztetett terhes volt ugyanis egy miómát találtak nála.

16 hours agoUgyan Janicsák Veca korábban arról számolt be a válást követően ő fogja nevelni gyermeküket ám az édesapa sem akar kimaradni. 1 day agoJanicsák Veca a Life TV reggeli műsorában vendégeskedett ahol többek között az új daláról és a magánéletéről is beszélt. Janicsák Veca énekesnő apja.

She is known for her work on A nagy duett 2011 Szerencseszombat 2009 and Ázsia Expressz 2017. Ezt ugyan sikeresen eltávolították de újabb gonddal. 36 20 469 4009.

Papíron még nem váltunk el és szeretném ha Veca tudomásul venné hogy a kislányunknak apukája is. 264k Followers 862 Following 223 Posts - See Instagram photos and videos from Janicsák Veca Official janicsakvecaofficial. Akadtak azonban olyan kommentek is az egygyerekes anya képe alatt melyek nem voltak pozitívak.

Mint mondta a kislánya Emma miatt sem szeretne részleteket megosztani a. Amikor a gyermekük másfél éves volt különváltak. Is folyamatosan koncertezik sokat látni színpadon és nem kevesen emlékeznek rá hogy az X-Faktorban futott be.


Janicsak Veca Boldog Uj Vilag Offical Hd Youtube Concert Music


Interjuk 19 Adas Janicsak Veca Foto Vasarhelyi David Hir7 Fashion Female Singers Style


Janicsak Veca 2010 12 04 Magyar Pop Rock Music Rock Music Music Videos


Janicsak Veca Mennyit Adsz A Lelkemert Youtube Zene Radio


Janicsak Veca New York Youtube New York York


Janicsak Veca Szeretek Elni Vevo Class Music


Will Tnt Konnyek Az Esoben Janicsak Veca Used Season 1 Episode 3 Punk Rock Season 1 Episode 3


Veca Janicsak Labirintus


Janicsak Veca En Varok Rad Youtube Music Home Decor Decals

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel